Heidi Korhonen

Ihanaa, että löysit sivuilleni! Olen Heidi Korhonen, porilainen äiti ja yrittäjä, jolla on aina monta rautaa tulessa. Luontomieli yritykseni palvelut liittyvät joko mielen voimaan ja hypnoosiin tai luontolähtöisiin hyvinvointipalveluihin. Olen koulutukseltani luontoyhteysohjaaja ja keväällä 2019 valmistun kliiniseksi hypnoterapeutiksi.

Yritykseni Luontomieli on syntynyt pikkuhiljaa henkilökohtaisen prosessin lopputuloksena. Vasta aikuisena ja oikeastaan lasten saamisen myötä olen alkanut kunnolla ymmärtää mistä olen tullut. Oivalsin, että läheisteni arvojen ja asenteiden lisäksi luissani ja ytimissäni virtaavat lapsuuteni joet ja purot sekä lähimetsiköt ja kukkaniityt ovat muokanneet mieleni maisemia ja lapsuuden luontokokemukset ovat tiukasti kiinni kasvuni kerroksissa. Monet näistä kokemuksista ovat niin perustavanlaatuisia minuuteni rakennuspalikoita, että niitä on vaikea erotella.

Luonto on osa minua ja koen, että koostun fyysisestä kehostani, mielestäni sekä luontopuolestani.

Hieman taustastani sekä miten luonto & hypnoosi näkyvät elämässäni

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, mutta luontopuoleni on vahvasti ohjannut minua lääketieteen- ja psykologianopintojen, sekä erilaisten luontaishoitojen ja thai-hieronnan kautta lopulta luontoyhteysohjaajaksi ja kliinisen hypnoterapian opiskelijaksi. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman vahvuutensa ja vahvistamaan yhteyttään luontopuoleensa. Kehon, mielen ja luontopuolen tasapainon kautta terveys, rauha ja elämänilo ovat päivittäisiä kumppaneita.

Itse liikun ja rentoudun luonnossa päivittäin. Mikään ei selkeytä ajatuksia paremmin kuin raikas metsäilma. Myös hypnoosia käytän itse, eritoten rauhoittumiseen, uniongelmien päihittämiseen sekä painonhallintaan. Yrittäjänä, äitinä ja lukuisten projektien kanssa työskennellessäni haluan varmistaa oman jaksamiseni. Yhteydellä luontoon ja hypnoterapian työkalujen avulla haluan tukea mahdollisimman stressitöntä arkea, terveellisiä elämäntapoja ja hyviä yöunia. Niin sinun kuin minunkin.

Opintopolkuni..

Kliinisen hypnoterapian ammattikurssi, ICH Clinical Hypnosis Training, 2019 (käynnissä)

Hypnoterapian perusteet, ICH Clinical Hypnosis Training, 2018

Natural Mindfulness and Forest Bathing Guide Training, Cotswold Natural Mindfulness, 2018

Luontoyhteysohjaaja, Taiga-Instituutti, 2017

Lääketieteen perusteet 14 op, Tampereen terveydenhuolto-oppilaitos, 2013

Luontoyhteysmenetelmä-kurssi, Taiga-Instituutti, 2012

Turvehoitaja, Ruhajoki Oy, 2012

Thai Traditional Massage 3vko, Koh Samui Thai Traditional Medicine Development Center, 2012

Ekonomi, Turun kauppakorkeakoulu, 2011

Psykologian perusopinnot 15ov, Jyväskylän yliopisto, 2010